úterý 1. března 2016

Fotosoutěž HP



AKTUALIZACE!
Pošlete fotografii, která nějakým způsobem souvisí s HP. Je jedno, jestli vyfotíte knihu, kouzelný lektvar, létání na koštěti nebo sbírku knih. :) A poté připojte jednu větu (slovo/souvětí), ve které shrnete, co pro vás Harry Potter znamená.

Jakmile budete mít vyfoceno, zašlete soutěžní fotografii s popisem na email cukrblik.blog@seznam.cz, uveďte jméno (přezdívku), pod kterým chcete soutěžit a které mohu spolu s fotografíí a popisem zveřejnit v albu na facebooku. Do předmětu emailu napište „Fotosoutěž HP“. Můžete i připojit, o kterou drobnůstku byste v případě výhry měli zájem. Fotografie můžete posílat od 26. února do 10. března 2016. Podle počtu soutěžících nahraji všechny soutěžní fotografie do alba na facebooku. 
Výherci budou dva. První výherce bude vylosován pomocí Random.org (pořadí v seznamu, ze kterého se bude losovat, bude určeno podle času doručení emailu, číslo bude uvedeno i u fotografie na FB v soutěžním albu). A druhý výherce bude ten, kdo získá nejvíce „To se mi líbí“ na facebooku u své fotografie. 
Vyhrazuji si právo na změnu podmínek.

3 komentáře:

  1. Neprodluzovalas to nahodou? :D Nedavno jsem se lekla, ze se nestihnu zucastnit. Odesel mi notebook, takze jsem nemohla nic pretahovat z fotaku a kvalita na mobilu je celkem jinde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodloužila jsem možnost poslání fotek (do 10. března) a pak teprve proběhne soutěž. :)

      Vymazat
    2. Super! :) Doufam, ze zitra jeste muzem posilat. Mam ve zvyku vsechno delat na posledni chvilu (nebo spis se k tomu driv nedostanu) a rada bych se zucastnila.

      Vymazat