pondělí 8. srpna 2011

Megan McCafferty - Bumped


Bumped (Bumped, #1)Původní název: Bumped
Autor: Megan McCafferty
Žánr: YA
Série: Bumped
Díl v sérii: 1. díl
Počet stran: 323
V ČJ: nevyšlo

Každý nad osmnáct let se stal po virové epidemií neplodný. Potenciální rodiče platí teenagerkám, aby otěhotněly a donosily jejich děti. Teenageři se stávají nejcennějšími členy společnosti.
Šestnáctiletá jednovaječná dvojčata Melody a Harmony byly po narození odděleny a nikdy se nesetkaly až do dne, kdy se Harmony objeví na prahu domu, kde bydlí Melody. Až do tohoto okamžiku kráčely sestry zcela odlišnými cestami. Melody získala záviděníhodný kontrakt s manžely Jaydenovými. Zatímco Jaydenovi hledají vhodného partnera, se kterým může Melody otěhotnět, dívka bojuje se sympatiemi k svému nejlepšímu příteli Zenovi, který není vhodný pro roli "otce".
Harmony prožila celý život v nábožensky založeném Goodside, kde se připravovala se na život manželky a matky. Věří, že musí Melody přivést zpět a přesvědčit ji, že je hříšné otěhotnět pro zisk. No, Harmony má své vlastní tajemství, před kterými se snaží utéct.
Když je Melody za "partnera" určen celosvětově slavný, geneticky bezchybný Jondoe, životy obou dívek se navždy změní. Záměna totožnosti je přivede na cestu, jakou si ani jedna z nich nikdy neuměla představit. Na které si Melody a Harmony uvědomí, že mají společné více, než jen DNA...

Překlad anotace © Cukrblik

Žádné komentáře:

Okomentovat