neděle 10. února 2013

Meme, projekty ...



Meme vytvořené mnou.
"Cílem meme je vytvořit seznam (3 a více) knih, které stále oddalujeme. Koncem každého měsíce bude následovat článek o průběžném stavu čtení (i kdyby to byla jedna strana ;)). Na konci roku dojde k "vyúčtování" a měly by být přečteny alespoň 3 knihy z daného seznamu :)."





"Projekt" vytvořený mnou.
"Nepravidelný projekt o obálkových dvojčatech :)."





Toto měsíční meme pořádá Judit
"Jde o to, abychom si vzájemně ukázali knihy, které nám za uplynulý měsíc přibyly do naší knihovny. Jedná se o knihy, které jsme si koupili, dostali darem, za recenzi nebo jsme  je vyhráli.."




Jedná se o projekt Autorské šílenství od Wolf Draven.

"Příspěvek by měl obsahovat vyfocenou hromádku knih popřípadě poličku s těmito knihami od jednoho autora, které máte doma. Můžete se o těchto knihách nebo o autorovi i rozepsat, vše je jen a jen na vás.Meme se ani nemusí objevovat v nějaký pravidelný den v týdnu, klidně to může být velmi nepravidelná rubrika. Záleží jen na vás, jestli a kdy budete mít chuť se zapojit."




Autorkou meme je Misha.
"Pravidla jsou jednoduchá. Každou sobotu publikujete na svém blogu článek s pěti věcmi, ke kterým bys donutila libovolnou knižní postavu, kdybys měla moc jako Bůh."




Nakladatelský maraton je projekt, jehož autorkou je Verča.
"Cílem projektu je je sepsat a vyfotografovat hromádku knih z určitého nakladatelství. Je pouze na Vás, jestli se rozepíšete a co do článku napíšete k daným knihám ;)"





Autorkou Kouzelné knihovničky  je Abyss.

"Princip projektu je následují: nafotíte si svoji knihovničku a za rok se k ní vrátíte. Účel je zaznamenání různých změn - i když například změníte jen uspořádání knih, nebo za celý rok koupíte jednu knihu. Nezáleží na počtu, žánru ani na množství knih. Zapojit se může úplně každý."


Žádné komentáře:

Okomentovat