sobota 7. září 2013

Autorské šílenství (3) - Patricia Briggs



Jedná se o projekt Autorské šílenství od Wolf Draven. Více informací k Autorskému šílenství ZDE.

Po delší době se opět hlásím s tímto, pro mě nepravidelným, projektem. Třetí příspěvek jsem věnovala americké autorce Patricii Briggs, která má v mé knihovničce čestné místo.



K sérii o Mercedes Thompson jsem se poprvé dostala v roce 2011. Po přečtení prvního dílu, jsem věděla, že Měsíční píseň nebude poslední kniha, kterou jsem od autorky četla. Krátce po prvním díle jsem "zhltla" i Krevní pouto, Železný polibek a Zkřížené hnáty. Poté jsem už očekávala červen, kdy měl vyjít díl pátý. Stříbrná relikvie byla tedy první zakoupená kniha. V lednu 2012 jsem sérii doplnila o Říční znamení.


V dubnu jsem si koupila první díl série Alfa a Omega - Štvanice. Shodou okolností jsem se 17. května dostala na mimořádnou autogramiádu autorky v Brně (opravdu to byla náhoda, neboť o autogramiádě v "Arrakisu" jsem se dozvěděla dva dny předem - to víte koukala jsem na ten banner tak dlouho, že jsem viděla pouze Prahu -  a po ruce jsem měla pouze Štvanici) - mám z toho nesmírnou radost ještě teď. J


Ve stejném měsíci jsem zahlédla ve výloze i Riallinu hru.


V prosinci se mi podařilo sehnat do série o Mercy všude vyprodanou Měsíční píseň a Zkřížené hnáty. Jako dárek jsem dostala Loviště. V březnu 2013 jsem uzavřela sérii Alfa a Omega prozatím závěrečným díle Dvojí spravedlnost.


Díky Vaším komentářům se mi podařilo sehnat i chybějící díly -  Krevní pouto a Železný polibek. Série Mercy Thompson je tak konečně kompletní. Teď už nedočkavě vyhlížím díl sedmý - Frost Burned, který by měl u nakladatelství Fantom Print vyjít ještě letošní rok. Osmého dílu - Night Broken - bychom se měli v originále dočkat v březnu 2014.



Souhrnné foto:


zdroj životopisu: legie.info, goodreads.com

3 komentáře:

  1. Tie postavy na obálkach sú mi veľmi nesympatické :D Ale dej môže byť dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná sbírka. Shánění sérií je hrůza - já jsem taky kupovala Mercy pěkně dlouho. Série Alfa a Omega mě zase až tak nebere, takže jsem si Štvanici a Loviště poctivě ulovila v knihovně. Stejně jako Riallinu hru. Patricie ale píše skvěle a závidím ti, že máš její podpis:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak trochu ti závidím. =D Také bych chtěla mít podepsanou knihu od autorky. =) Moc se mi líbila série Štvanice, Loviště a Dvojí spravedlnost. Mám je doma a jsou to úžasné knihy. =)

    OdpovědětVymazat