pondělí 9. září 2013

Wendy Higgins - Svůdné zlo (Svůdné zlo #1)

Název: Svůdné zlo
Původní název: Sweet Evil
Autor: Wendy Higgins
Žánr: YA, fantasy
Série: Svůdné zlo
Díl v sérii: 1. díl
Počet stran: 416
Nakladatelství: CooBoo
V ČJ: vyšlo 28. října

Anna, šestnáctiletá středoškolačka z maloměsta v americké Georgii, má podobné starosti jako většina dívek jejího věku: příliš drobnou postavu, příliš starostlivou adoptivní matkou nebo to, že jako vzorná studentka a horlivá abstinentka není mezi spolužáky moc oblíbená. Má ale i starosti, se kterými se nikomu nesvěřuje. Například vnímá aury lidí, není nikdy nemocná, vidí a slyší na neobvykle velké vzdálenosti...
Teprve když se na rockovém koncertě v klubu seznámí s atraktivním mladým bubeníkem Kaidanem, začíná krůček za krůčkem objevovat pravdu o sobě a o svém původu, ale i o světě skrytém před zraky obyčejných smrtelníků. O existenci rasy nefilů – potomků lidí a padlých andělů, do níž Anna i Kaidan patří. Bytostí s nadpřirozenými schopnostmi, které mají pod hrozbou trestu smrti od svých démonických otců nařízeno šířit mezi lidmi sedm smrtelných hříchů. Jak vzorně vychovanou a úzkostlivě slušnou Annu promění sblížení s otcem? A dokáže láska ke Kaidanovi něco změnit na jeho nezvratné příslušnosti ke straně Zla?


Série Svůdné zlo

  

7 komentářů:

  1. Vypadá to velice skvěle!!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nevíte jestli vyjde i druhý díl? Když jsem knihu dočetla, zdálo se mi, že autorka bude ještě chtít pokračovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano je druhý i třetí SWEER PERIL a SWEER RECKONING

      Vymazat
  3. Jestli víte něco o druhém dílu napište prosím!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TOHLE JE Z DATABAZE KNIH : Anna Whitt ,dcera strážného anděla a démona , si slíbila , že by nikdy nedělala práci svého otce, jež by ní znečištila duši . Byla naivní , když si dala takový slib . Byla naivní, co se týče hodně věcí .

      Strašidelný démon našeptávačů , Anna dělá, co umí , aby přežili , i když to znamená, že objala temnou stranu a dělá si nežádoucí pověst jako školní party girl . Její život nikdy nevypadal bezútěšněji . A celou tu dobu tam Kaidan Rowe , syn vévody Smilstva , trápí své srdce a mysl .

      Při nečekané ztrátě zprávy z andělů ploch , se Anna ocitne na cestách po celém světě s Kopanem , synem vévody Hněvu , ve snaze získat podporu kolegů Nephilim a dát jim poprvé naději . Brzy se ukáže, že svobodu, v níž Anna a zbytek Nephů doufají, není možné získat bez boje . Do té doby musí, Anna a Kaidan odložit problémy mezi nimi , překonat ještě příval pokušení , a čelit konečné otázce: je možné milovat někoho a riskovat tak svůj život ?

      Vymazat
  4. druhý díl se jmenuje SWEET PERIL - sladké pokušení. Podle všeho by měl vyjít v srpnu ale je to hodně neupřesněné, tady je obalka : https://d.gr-assets.com/books/1351223157l/15768191.jpg

    OdpovědětVymazat