pátek 14. února 2014

Nepřehlédněte v Levných knihách ...


V Levných knihách se opět objevila nová "várka" knih (zejména z nakladatelství Fortuna Libri). Zde máte menší přehled toho, co mě celkově z nabídky zaujalo. Rozkliknutím názvů se dostanete na příslušnou stránku, kde lze knihu objednat - pokud je dostupná v e-shopu.



MLADŠÍ
Autor: Lissa Price
Série: Banka těl
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 39 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Dívka stojí před strašlivou volbou. Rodiče jsou mrtví, bratr nemocný, za peníze se stane někým jiným. Komu může věřit? Nikomu...

Děj tohoto strhujícího románu pro teenagery se odehrává v budoucnosti.
Během smrtelné nákazy zahyne většina lidstva. Díky zázračnému léku, podávanému zpočátku jen velmi starým a velmi mladým lidem, zůstanou na živu jen starci a děti - a ti najednou stojí proti sobě. Mladým se chce žít a starým se nechce zemřít. Aby se děti uživily, pronajímají prostřednictvím tajné organizace svá těla bohatým starým lidem, kteří chtějí znovu okusit mladost - a prodloužit si život. Hlavní hrdinka tohoto napínavého románu, Callie, se nechtěně připlete do cesty intrikářskému senátorovi, který chce vydělat jmění na tom, že těla dětem jednoduše ukradne a pronajme je navěky... Callie najednou neví, komu může důvěřovat - a do toho ji zasáhne láska...



Autor: Amanda Hocking
Série: Příběhy o Tryllech
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 39 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Když bylo Wendy pouhých šest let, matka se ji pokusila zabít. Tvrdila jí, že je monstrum. O jedenáct let později se Wendy začíná obávat, že matka měla tehdy možná pravdu. Dochází jí, že asi není tím, kým si po celý život myslela, že je. Toto poznání jí pomáhá odhalit Finn Holmes. Finn, záhadný spolužák, zprvu Wendy jen neustále pozoruje. Něco na něm Wendy neskutečně přitahuje, ale zároveň děsí. S jeho pomocí se dozví i pravdu o sobě a svém životě: Jako miminko byla zaměněna s jiným dítětem, chlapcem. Ještě v šoku se Wendy vydá s Finnem za svou pravou matkou. Netuší ale, co ji tam čeká...
Nový domov Wendy nutí nechat dosavadní život za sebou, zapomenout na školu jí problém nedělá, ale jak se vypořádá se ztrátou svého bratra a tety? Wendy se musí poprat se svým novým údělem a s tím, že ani u své pravé matky nenajde city, které celé dětství tak moc postrádala.



PAST
Autor: Lauren DeStefano
Série: Zahrada nesmrtelnosti
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 49 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Co kdybyste se dozvěděli, kdy – na den přesně – zemřete?
Díky moderní vědě se každá lidská bytost stává tikající časovanou genetickou bombou. Bezohledné manipulace s genetickými informacemi způsobí, že muži se dožívají pouze dvaceti pěti let a ženy dokonce jen dvaceti. V této bezútěšné době jsou mladé dívky unášeny a nuceny žít v polygamním manželství, aby odvrátily hrozbu, že lidstvo vymře.
Tento osud čeká i šestnáctiletou Rhine Elleryovou. Je unesena, aby se stala jednou z vyvolených nevěst a vstupuje do světa bohatství a privilegií. Přestože její manžel Linden k ní chová opravdové city, jediným cílem Rhine je útěk – chce najít svého bratra-dvojče a vrátit se domů. Ale Rhine se musí vypořádat s více problémy, než jak znovu získat svobodu. Lindenův excentrický otec je odhodlán najít protilátku na genetický virus, díky kterému mu hrozí ztráta syna, i když to znamená jít přes mrtvoly, aby prověřil své experimenty…



Autor: Lauren DeStefano
Série: Zahrada nesmrtelnosti
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 49 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Rein je opět v akci. Po útěku ze sídla se dostane do zajetí ke kuplířce, avšak odhalí její úmysly a začne opět vzdorovat. Jak dopadne strastiplná cesta k Rowanovi? Vaughn je rozhodnutý přivést Rein zpět do sídla za každou cenu. Tentokrát jde Rein o všechno.





Autor: Kiersten Whiteová
Série: Paranormálové
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 29 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

V dalším dílu Paranormálů se opět setkáváme s Evií, která bude tentokrát kromě svých obvyklých problémů s vílami, upíry a Mezinárodní agenturou pro zadržování paranormálů řešit i problémy, které trápí spoustu dívek jejího věku. Podaří se jí se svými problémy poprat? A jak skloubí lásku k vodouchovi, školu a práci s paranormály? Stojí za útoky na Evii víly? A proč se ve městě objevují stále noví paranormálové a pozorují ji? I když jsou její rodinou přátelé a MAZP, zjistí Evie něco o svých rodičích?



Autor: Kiersten Whiteová
Série: Paranormálové
Díl v sérii: 3. díl
Cena v LK: 29 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Poslední kniha z trilogie Paranormálové nás opět zavede do kouzelného a nebezpečného světa Evie Greenové. Z počátku vše vypadá idylicky, hlavně její vztah s Leasem. To by jí ale nesměla ničit život MAZP… Od chvíle, kdy se jí objeví pracovníci MAZP u dveří, vše se obrátí k horšímu. Eviina kamarádka Raquel je ve velkém nebezpečí. Celý paranormální svět na dívku tlačí, aby se rozhodla, zda pomůže Světlé královně a všem paranormálům, kteří chtějí, vrátit se do jejich světa. Toto rozhodnutí není jen tak, možná by se nikdy nedokázala rozhodnout, kdyby se neobjevil Reth.




Autor: Philippa Gregory
Série: Řád temnot
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 49 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Píše se rok 1453 a vše nasvědčuje tomu, že se blíží konec světa.

Klášterní novic Luca Vero je na rozkaz tajemného cizince uprostřed noci zburcován a odvlečen ze své cely. Cizinec jej nejprve obviní z kacířství, aby mu nahnal strach a pak jej vyšle na dlouhou cestu Evropou, kde má Luca, mimořádně nadaný mladík, hledat stopy Ďábla a vykonávat soud nad zběhlými křesťany.
Lukova první cesta vede do kláštera Lucretili, kde se setkává s mladičkou abatyší Isoldou, jež se právě ocitla v nesnázích: V klášteře je proti své vůli - poslal ji sem bratr, aby se mohl zmocnit jejího dědictví a navíc jeptišky začaly trpět podivnými vizemi, chodily ve spánku a na těle se jim objevily krvácející rány. Isolda je obviněna, že je očarovala temnou magií a má být upálena jako čarodějnice. Luca ale hledá pravého viníka…



Autor: Aprilynne Pikeová
Série: Křídla
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 19 korun
Dostupné na prodejnách.

Být florelou v lidském světě není úplně jednoduché. Kromě toho, že vám jednou do roka na zádech rozkvétá květ, musíte tajit záležitosti florel a florelů před lidmi. Laurel má naštěstí poměrně tolerantní rodiče a přítele Davida. Jak se jim ale bude líbit, že Laurel musí strávit dva měsíce ve florelí Akademii a začne tajemnou říši navštěvovat daleko častěji? Ani potíže z loňského roku hlavní hrdinku neopustí a znovu bude čelit nebezpečím nadpřirozeného světa. Podaří se jí se ochránit svou rodinu a přátele?



Autor: Aprilynne Pikeová
Série: Křídla
Díl v sérii: 3. díl
Cena v LK: 19 korun
Dostupné na prodejnách.

Po avalonských novoročních oslavách požádá naštvaná Laurel Tamaniho, aby zmizel z jejího života.
Tajuplná lovkyně trollů Klea sice zbavila Laurel zákeřného Barnese, ale nebezpečí stále není zažehnáno. A ještě ke všemu nikdo neví, kdo Klea ve skutečnosti vlastně je a zda je jí možné věřit. Na začátku nového školního roku Klea poprosí Laurel, aby dohlédla na Yuki, kterou údajně zachránila z rukou trollů v Japonsku. Jakou roli vlastně Yuki hraje? Laurel je nedůvěřivá. Zdá se, že se bez Tamaniho pomoci neobejde. Před Laurel stojí nelehké úkoly: musí obstát v tajuplném světě víl a přitom pokračovat ve studiu na střední škole jako každý jiný student.




Autor: Matt Dickinson
Série: Smrtící chaos
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 29 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Zdánlivá drobnost – mávnutí motýlích křídel – uvede do chodu řetězec dramatických událostí a osudově ovlivní životy mnoha lidí. Matt Dickinson ve své mistrně napsané próze zavede čtenáře v krátkých „klipových" vstupech do rozličných prostředí – třeba na severní stěnu Mount Everestu, na palubu Boeingu 747, k jezeru Malawi, na dostihovou dráhu – a nechá je se zatajeným dechem sledovat klíčové okamžiky v životě svých hrdinů. Román vycházející z teorie chaosu je určen všem, kdo milují napětí, ale nespokojí se jen s povrchní četbou. Klade řadu provokativních otázek a přináší překvapivé odpovědi. Někteří přežijí. Jiní zemřou. Všichni jsme propojeni.



ŽENA ČERNÉ MAGIE
Autor: Justin Gustainis
Série: Quincey Morris
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 49 korun
Dostupné na prodejnách.

Paranormální vyšetřovatel Quincey Morris a jeho partnerka, bílá čarodějka Libby Chastainová, jsou povoláni, aby pomohli zoufalé rodině od smrtící kletby, jejíž původ se datuje až do dob salemských honů na čarodějnice. Aby rodinu zbavili nebezpečí, musí nalézt původce kletby - ženu praktikující černou magii, která svou strašlivou záští drží rodinu ve své moci. Pátrání po protivnici, která naprosto nemá v úmyslu se nechat odhalit, je zavede do tajemného podsvětí Bostonu, San Franciska, New Orleansu a New Yorku. Poté, co se jim podaří odvrátit několik hrozivých útoků, při kterých jim jde o život, je to neochvějně táhne do Salemu - a k samotnému srdci temnoty.



Autor: Justin Gustainis
Série: Quincey Morris
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 49 korun
Dostupné na prodejnách.

Poté, co se okultní detektiv Quincey Morris po svém vypořádá s černým mágem, dostane na vybranou: buďto přistoupí na spolupráci s FBI, nebo se bude muset do konce života mít na pozoru před mágovou pomstou. Rozhodnutí mu ztěžuje fakt, že se někdo rozhodl vyvraždit všechny bílé čarodějky a jeho přítelkyně Libby je zjevně další položkou na seznamu. V Iráku je ukradena kniha, o jejíž existenci ví málokdo - a skoro nikdo nevěří, že je skutečně tím, co se říká, že je - klíčem k nepředstavitelné moci pramenící ze zla v jeho nejryzejší podobě. Stopa vede do Spojených států a všechny indicie ukazují na excentrického miliardáře Waltera Grobiuse. A někdo už zase vraždí děti. Poté, co Morris a Chastainová odhalí souvislosti mezi těmito případy, zjistí, že před sebou mají svůj dosud nejnebezpečnější případ a pokud ho nevyřeší dřív, než o Valpuržině noci vyjde úplněk, rozpoutá se apokalypsa vpravdě biblických rozměrů...



SYMPATIE K ĎÁBLU
Autor: Justin Gustainis
Série: Quincey Morris
Díl v sérii: 3. díl
Cena v LK: 49 korun
Poslední kusy na prodejnách.


Třetí z případů Quinceyho Morrise a Libby Chastainové je zatím nejbizarnější ze všech. Senátor Howard Stark, horký kandidát nejsilnější strany na úřad presidenta, je tajně posedlý strašlivým démonem Sargatanem. Vládcové pekla totiž maji za to, že mít jednoho ze svých ve vládě nejmocnějšího národa světa by jim mohlo významně pomoct s dosažením jejich dávného cíle: zničení celého lidstva. Starkovy šance uspět se valem zvětšují, jak jeho protikandidáti umírají (přirozeným způsobem, samozřejmě) nebo odpadají kvůli skandálům (na povrch vyplouvají informace, které nemohl nikdo znát).S ochotnou pomocí administrativní asistentky Mary Margaret Doylové (která je za Starkovo posednutí zodpovědná) Sargatanas možnost výběru pro volitele postupně zužuje k jediné. Quincey a Libby se nakonec dovtípí, co se děje poté, co k jedné z naaranžovaných "nehod" dojde příliš blízko jejich domovu. Musí ale čelit zdánlivě neřešitelnému dilematu: když s tím, co vědí, vyjdou na veřejnost, budou považováni za blázny; když neudělají nic, pekelný kandidát na presidenta patrně zvítězí a bude následovat celosvětová katastrofa. Vše by samozřejmě vyřešil profesionální exorcistický zásah, jenže Stark je dnem i nocí bedlivě střežen agenty tajné služby USA.




Autor: M. J. McGrathová
Cena v LK: 19 korun
Poslední kusy na prodejnách.

V chladných osadách na Ellesmerově ostrově v Arktidě je život těžký. Jeho inuitští obyvatelé zahánějí deprese a chmury alkoholem, jen někteří, jako lovkyně a průvodkyně turistů Edie Kiglatuková nebo její nevlastní syn Joe, mají nějaký cíl. Ediino odhodlání abstinovat však zakolísá, když je na lovecké výpravě zastřelen jeden z jejích klientů, a definitivně padne poté, co po další výpravě s tragickým koncem spáchá Joe sebevraždu. Netrvá ale dlouho, a Edie si začne klást otázky. Opravdu se Joe zabil sám? Proč přibývá mrtvých klientů? A není kolem nich až příliš podivných náhod?



Autor: Sarah Addison Allenová
Cena v LK: 29 korun
Poslední kusy na prodejnách.

Emily Benedictová přijíždí do pitoreskního jižanského městečka Mullaby v Jižní Karolíně v naději, že se dozví víc o životě své matky, obklopeném mnoha hádankami. Ale od chvíle, kdy dívka vstoupí do domu, kde její matka vyrůstala a kde žije její podivuhodný samotářský dědeček, jehož zatím nikdy nepotkala, nestačí se divit. Ostatně celé Mullaby, kde existují rodinná tajemství, za nimiž stojí snad jen kouzla, je poněkud zvláštní místo. Jak jinak si vysvětlit, že zde žije muž tak vysoký, že dohlédne za obzor. A to je jen začátek…



PROROCTVÍ SESTER
Autor: Michelle Zink
Série: Proroctví sester
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 29 korun
Vyprodáno.

První díl "gotické" fantasy série situované do Ameriky konce 19. století. Dvojčata Lia a Alice právě osiřela. Lia objeví na zápěstí tajemné znamení a začíná si všímat podivného krutého chování své sestry. Objeví knihu s jedinou stránkou, ve které si přečte temné proroctví, které varuje před příchodem Ďábla na svět. Lia se domnívá, že ona je Strážkyní, která tomu má zabránit, a její zlá sestra Branou, jíž má Zlo vstoupit. Ale je to skutečně tak jednoduché?



STRÁŽKYNĚ BRÁNY
Autor: Michelle Zink
Série: Proroctví sester
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 29 korun
Vyprodáno.

Lia Milthorpeová pokračuje v nebezpečném a zoufalém pátrání po způsobu, jakým by zvrátila děsivé proroctví. Její sestra Alice mezitím sbírá síly a učí se temnému umění, aby mohla Liu porazit. Nezastaví se před ničím ve snaze získat její místo v proroctví, které mělo připadnout jí. Lia a Alice vědí, že ve smrtelném boji stojí proti sobě. Netuší, že zrada proti nim postaví i ty, které milují nejvíc.



Autor: Michelle Zink
Série: Proroctví sester
Díl v sérii: 3. díl
Cena v LK: 29 korun
Vyprodáno.

Lia se vydává na nebezpečnou cestu za chybějícími stránkami Proroctví a pátrá po zbývajících klíčích, pomocí nichž by mohla zavřít Bránu, a zabránit tak příchodu Samaela na tento svět. Sama to ale nezvládne. Podaří se jí přesvědčit sestru Alici, která stále více podléhá zlu, aby jí pomohla? Obřad musí být vykonán v den slunovratu a čas rychle utíká… Ohromující závěrečný díl "gotické" fantasy trilogie z Ameriky 19. století.




Autor: Tania Crosse
Cena v LK: 29 korun
Vyprodáno.

Když se v čilém přístavním městečku Morwellham usadí světaznalý námořní kapitán Adam Bradley, získá si rychle všeobecný respekt. Pouze mladičká Rebecca Westbrooková jím pohrdá a nelibě nese pozornost, kterou jí prokazuje. Miluje svého kamaráda z dětství Toma Masona a chce se za něho provdat. Napadne ji, že kdyby otěhotněla, otec by dal k sňatku souhlas. Brzy však zjistí, že její cesta ke štěstí bude mnohem delší a strastiplnější.





Autor: Hanns Kneifel
Cena v LK: 29 korun
Poslední kusy na prodejnách.

Desiderio Montfalcone čte ve svém paláci Knihu proroctví. Ta slibuje znovuzrození všem, kdo budou připraveni na konec světa. Z tohoto důvodu Desiderio, poznamenaný hrůzným zážitkem z dětství a svou schizofrenickou rozpolceností, se upne k myšlence o konci starého, zkaženého světa a naplánuje alchymické dílo: obrovskou sochu anděla korunovaného hlavou skutečné ženy, jež má ukázat Bohu cestu k němu a pomoci mu vstoupit do nového, lepšího světa. Krátce nato se začnou v okolí v čase letního a zimního slunovratu objevovat zohyzděná mrtvá těla mladých žen…



Autor: Susannah Appelbaumová
Série: Traviči ze země Caux
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 29 korun
Dostupné na prodejnách i v e-shopu.

Jedenáctiletá Břečťanka Manxová žije v království Caux, jemuž vládne krutý král Rulík Zlomocný. Obyvatelstvo země se v podstatě dělí na dvě části – na traviče a na jejich oběti. Pokud nemáte po svém boku zkušeného ochutnavače, každé jídlo se může stát vaším posledním. Ke všemu ještě záhadně zmizel Břečťančin strýček – poslední léčitel a apoteopat v Caux. Předtím neteř svěřil do péče Klejotoka – prohnaného, zlodějského ochutnavače. Břečťanka se vydává hledat svého strýčka. Překrásná a starobylá země Caux je však velmi nebezpečná a děti záhy zjistí, že mají v patách pronásledovatele. Co jim chtějí vzít? Břečťančinu betli, vzácný drahý kámen, který je navíc na rozdíl od všech ostatních dutý? Nebo lektvar oplývající tajuplnou léčivou silou, který uvařila? Nebo snad Břečťanku samotnou?



Autor: Jožo Nižnánsky
Cena v LK: 99 korun
Dostupné na prodejnách.

Příběh hraběnky BÁTHORYOVÉ, který tak pravdivě a věrně popsal Jožo Nižnánsky v románu Čachtická paní se odehrává na rozhraní 16. a 17. století a čerpá ze skutečných událostí. Děj je nabitý nejen zajímavými historickými a dobovými fakty, ale je především napínavým až detektivním čtením. Vyvrcholením děje je nekonečná až chorobná touha čachtické paní být za každou cenu krásnou. Tato touha byla příčinou zmaření životů mnoha nevinných a mladých dívek. Bylo jen otázkou času, kdy s e tento příběh stane námětem pro filmové zpracování. Této látky se chopil zkušený režisér Juraj Jakubisko ve filmu BÁTHORY. Čtenář na 512 stranách prožije vedle napínavého dobrodružství i nezištnou lásku, nenávist, zradu, zklamání a závist.



POLIBEK PŮNOCI
Autor: Lara Adrian
Série: Půlnoční rasa
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 79 korun
Poslední kusy na prodejnách.

Tajemný přitažlivý cizinec pozoruje hlavní hrdinku, mladou fotografku Gabrielle, v přeplněném tanečním klubu. Dívka se později stane svědkyní brutální vraždy a děj nabírá nečekané obrátky. Gabrielle je uvržena do světa, o němž doposud neměla tušení - do světa plného stínů, kde žijí upíři, jejichž existenci si běžní lidé vůbec neuvědomují, a kde hrozí vypuknutí krvavé války. Lucan Thorne je upír, jehož posláním je už po staletí chránit nic netušící lidstvo před hrozbou zvrhlých upířích soukmenovců, kteří propadli zhoubné závislosti na krvi. Když potká půvabnou Gabrielle, jeho život se rázem změní. Ve chvíli, kdy si Gabrielle vyberou za terč jeho nepřátelé, pouští se sám do boje o její záchranu…




LUXUS
Autor: Anna Godbersenová
Série: Luxus
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 89 korun
Vyprodáno.

Život v přepychu. Půvabné dívky v krásných šatech, které se baví až do svítání na večírcích, neodolatelní mladíci s prohnaným úsměvem a nebezpečnými úmysly. Drobné lži, temná tajemství a skandální vztahy. Takový je Manhattan v roce 1899…
Manhattanské společenské scéně vládnou Elizabeth a Diana Hollandovy. Když zjistí, že jejich postavení je velice vratké, náhle všichni představují hrozbu pro jejich šťastnou budoucnost. Tenhle vzrušující výlet do věku nevinnosti, který se odehrává ve světě bohatství a klamu, má ovšem k nevinnosti nesmírně daleko.



Autor: Anna Godbersenová
Série: Luxus
Díl v sérii: 2. díl
Cena v LK: 89 korun
Vyprodáno.

Život v přepychu.
Pravá láska. Falešní přátelé. Skandální pomluvy. Vítejte zpátky na Manhattanu v roce 1899.

Půvabné dívky v krásných šatech, které se baví až do svítání na večírcích, neodolatelní mladíci s uličnickým úsměvem a nebezpečnými úmysly. Drobné lži, temná tajemství a skandální vztahy. Takový je Manhattan roku 1899…
Jak kolují zvěsti o předčasné smrti nejzářivější newyorské hvězdy Elizabeth Hollandové, všechny oči se upírají na její nejbližší: na sestru Dianu, jedinou naději rodiny na záchranu; na Henryho Schoonmakera, živel, který Elizabeth nezkrotila; na Penelopu Hayesovou, jež se chystá přivlastnit si vše, co po její nejlepší přítelkyni zůstalo; dokonce i na Elizabethinu bývalou komornou Linu Broudovou, která pochopí, že i když jsou peníze a původ důležité, pomluvy mají mnohem větší váhu. Nic není nebezpečnější než skandál… nebo cennější než tajemství.



Autor: Eden Maguire
Série: Krásní mrtví
Díl v sérii: 1. díl
Cena v LK: 29 korun
Dostupné na prodejnách.

Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. V průběhu jednoho roku zemřou za podivných okolností čtyři mladí, krásní lidé, studenti ellertonské střední školy. Jonas, Arizona, Summer a - Phoenix. Ta poslední smrt zasáhne Darinu nejvíc. Byl to její kluk, její veliká, největší láska… Je její setkání s Krásnými mrtvými skutečné? Co znamenají ta andělská křídla, která vidí, slyší a která nakonec sama dostává? Jonas zemřel jako první, zabil se na motorce. Ale je tolik nezodpovězených otázek… Odhalí Darina včas temná tajemství tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých?

21 komentářů:

  1. Toľko skvelých kníh ? :) Škoda, že nie som z ČR.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty ceny jsou opravdu lákavá. Bohužel bych musela jet do velkého města, protože u nás ve městě Levné knihy nemáme.=/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak pro Kacíře a čarodějku si tam zajdu! Škoda, že tam nemají zbylé díly Dědičky. Zrovna ty bych brala všemi deseti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec bych se nedivila, kdyby se tam nakonec další díly Dědičky objevily. Série Quincey Morris taky začínala od 3. dílu a postupně se v nabídce objevil i první díl. :)

      Vymazat
  4. Super, ďakujem, manžel ide na pánsku jazdu do Prahy, respektíve som ho pustila pod podmienkou, že zájde do LK - ďalšie knihy pripísané na zoznam :-D
    Dadka

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujala první knížka - ještě jsem o ní neslyšela a to téma vypadá jako pořádná pecka! Jinak jsem v LK zaznamenala taky druhý díl série Luxus od Anny Godbersen - Intriky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodával se i první díl - Luxus, ale pravděpodobně je už vyprodaný, ale přidat do seznamu bych ho mohla :).

      Vymazat
  6. Ahoj, dá sa prosím ťa zistiť, či sú tieto ceny nejako časovo obmedzené, alebo už sú trvalé? Neviem, kedy sa teraz dostanem do Čiech a určite by som mala o nejaké tituly záujem. Či si ich mám dať niekomu kúpiť, alebo to počká kým sa tam ja dostanem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Levných knihách by měly zůstat stejné, dokud se knihy nevyprodají. Záleží jaká bude poptávka, některé knížky tam s touto cenou vydrží i půl roku (na některých prodejnách).. Možná bych spíš zvolila variantu, aby ti je někdo koupil a ty si je pak u něj vyzvedla. :)

      Vymazat
    2. Ďakujem. Asi to tak budem musieť urobiť :)

      Vymazat
  7. Akorát jsem včera koukala na stránky LK a viděla tam tenhle zlevněný nášup a myslela jsem, že omdlím :-D Škoda, že jsou dostupné jen v e-shopu, jinak bych se na některé krásky došla mrknout a třeba si něco i odnesla s sebou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze zkušenosti vím, že se třeba po týdnu knihy objeví i na prodejnách, i když třeba zmizí z nabídky v e-shopu. :)

      Vymazat
  8. Heh, super, konečně si pořídím Banku těl! :-) další díly Dědičky bych taky brala.. Paranormály mám všechny, Zahradu nesmrtelnosti taky..
    Nevíš, jak je to s tím Proroctvím sester? na eshopu už jsem to neviděla a u nás v LK mi tvrdili, že už nejsou :( to by mě docela štvalo, kdybych to prošvihla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Brně jsem ještě všechny díly Proroctví sester viděla, ale už je to déle než týden, takže nevím. V pondělí to půjdu omrknout, takže dám vědět, jestli je tam náhodou ještě nezahlédnu .:)

      Vymazat
  9. Mať toto aj na Slovensku, joj... :D

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes jsem v LK byla, ale od Fortuny Libri tam bohužel nic neměli. :( Ale koupila jsem si knihu od spisovatelky Krystyny Kuhn za krásných 49,- :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po včerejšku to vypadá, že lidi vzali knihy z Fortuny útokem :) - polovina z nich už není dostupná ani na e-shopu, každopádně se se může stát, že se knihy v nabídce (i na prodejnách) znovu objeví. :)

      Vymazat
  11. Člověk se těší a už dnes Mladší, Past i Horečka k nenalezení, to je ale pech :D tak snad aspoň na prodejně stihnu Luxus a Intriky :)

    OdpovědětVymazat
  12. CHCI, CHCI, CHCI!!! :D tď už jen doufat že ty knížky v naší prodejně budou :D

    OdpovědětVymazat