sobota 7. února 2015

Nalini Singh - Okovy minulosti (PSY-Měňavci #4)


Název: Okovy minulosti
Původní název: Mine to Possess
Autor: Nalini Singh
Série: PSY-Měňavci
Díl v sérii: 4. díl 
Počet stran: 304 (EN)
Nakladatelství: Fantom Print
V ČJ: vyjde v roce 2015

mine-to-possess-cover
Originální obálka.
Clay Bennett je odvážným strážcem klanu DarkRiver, ale dětství prožil ve slumu jen s lidskou matkou, jelikož otce-měňavce nikdy nepoznal. Jako chlapec bez vazeb na smečku se v sobě pokusil zvířecí pudy potlačit. Neuspěl… a spáchal ohavný čin, když zabil člověka a během následného krveprolití přišel o svou nejlepší přítelkyni Talin. Toho dne, kdy mu řekli, že je mrtvá i ona, v něm zemřela veškerá dobrota.
Talin McKadeová přežila dětství plné hrůzy a zabíjení. Nyní se jí v životě objevuje nová noční můra, když děti, s nimiž pracuje, postupně mizí a jsou nalézány mrtvé. S úmyslem udržet je v bezpečí, odemkne Talin nejtemnější tajemství ve svém srdci, vrátí se do dětství a požádá o pomoc nejsilnějšího muže, kterého zná…

Clay už Talin jednou ztratil. Nechce ji nechat znovu odejít. Ovládá ho zběsilá touha ji vlastnit, lačná jako levhart skrytý v jeho nitru. Při snaze zachránit nevinné, musejí Clay i Talin čelit ošklivým vzpomínkám ze svých násilných minulostí… nebo přijít o všechno, na čem jim kdy záleželo.

Kniha by měla v překladu vyjít v roce 2015 u nakladatelství Fantom Print.
Série PSY-Měňavci

   

Žádné komentáře:

Okomentovat