úterý 9. dubna 2013

Cukrblik a čtečka

Konečně jsem se rozhoupala ke koupi čtečky. Většina z Vás to už ví, protože s tím stále otravuji na facebooku a pokládám všetečné otázky ;D.



Moje požadavky byly následující:
  • displej s elektronickým inkoustem
  • co nejvíce podporovaných formátů 
  • minimum ostatních přebytečných funkcí


Nakonec jsem tak nějak dospěla ke čtečce PocketBook 613. Líbilo se mi bíle provedení, nakonec jsem ale zůstala věčná "černé".
Teď už jen váhám, jestli objednat. (A kde?)



Co myslíte?


9 komentářů:

  1. Já s Hančou jsem si taky koupil Pocket Book (360), který má i plastový kryt na display. A to na Alza.cz.

    OdpovědětVymazat
  2. To je hrůza jak si všichni kupují čtečku:D
    Nakonec zůstanu jediná, která ji nechce vzít do ruky:'D

    OdpovědětVymazat
  3. Mamce jsem koupila PB 611 (rozhododovala jsem, jestli 613, ale mamka slovníky (ty se dají dodat i do 611) a internet (ve čtečkách se stejně zobrazuje blbě) nepotřebuje, navíc 613 je dražší než 611), pro sebe PB 622, nemohu si obě čtečky vynachválit. Bezproblémové, spolehlivé, obrovská škála formátů, na jedno nabití vydrží hodně. Pocketbooky jsou kvalitní čtečky za lidové ceny. Kupovala jsem na alza.cz především proto, že mají spolehlivý a rychlý reklamační servis (vyzkoušeno na jiných produktech). Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, jsem to popletla. Tam, kde je v mém komentáři 611, má být 613 a obráceně. Mamka má 613, já 622. Pardon za zmatky :-)) Jana

      Vymazat
  4. Já mám kindle 5 a můžu jen doporučit je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pocket Book mohu jen doporučit, sestře jsem k Vánocům koupila už zmiňovanou 611, a je nadmíru spokojená. Kupovala jsem ji přes Alza.cz, protože k ní bylo zdarma pouzdro.

    PS. Vždy mě překvapí, když někdo chválí kindle, který nepodporuje téměř žádné formáty. Vždyť musí skoro všechno konvertovat, aby jim to fungovalo.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá skvěle! =D. Já si na čtení knih koupila tablet ale šlyšela jsem že čtečka je mnohem lepší. Vypadá jednoduše hezky a účelně. A sice nevím kde by se dala koupit, mohla by si skusit takový ty stránky co porovnávají jako Pricemania ...

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám PocketBook 360°Plus modrá a jsem spokojená asi před týdnem jsem viděla v dakartu na černém mostě cenově tu tvojí mám pocit že byla kolem 2.000,- ale nevim to na 100% na čísla jsem blbá - nepamatuju si je :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto čtečku mám taky a je skvělá , koupila jsem ji v Datartu okolo 2500 kč.

    OdpovědětVymazat