sobota 3. května 2014

Meg Cabot - Láska v podsvětí (Podsvětí #2)

Název: Láska v podsvětí
Původní název: Underworld
Autor: Meg Cabotová
Žánr: YA, fantasy
Série: Podsvětí
Díl v sérii: 2. díl
Počet stran: 264
Nakladatelství: Knižní klub
V ČJ: vyjde 17. března 2015

Sedmnáctiletá Pierce zatím stále ještě nezemřela. John Hayden, pán podsvětí, ji unesl do přízračného, temného světa mezi nebem a peklem, kde se zdržují duše zemřelých předtím, než se vydají na poslední cestu. John dívce tvrdí, že ji vězní v zájmu její vlastní bezpečnosti, aby ji ochránil před fúriemi, které baží po pomstě. Pierce ho však podezřívá, že pro to má ještě vlastní, ne tak zcela zřejmé důvody.Dívka brzy zjistí, že ona sama je na tomto místě sice chráněna před hněvem fúrií, ale její milovaní, které zanechala v lidském světě, nikoli. Dokáže Johna přesvědčit, aby ji propustil a ona mohla zachránit život blízkého člověka? Nebo bude cena, již po ní bude považovat výměnou za svobodu, příliš vysoká?


Kniha by měla v překladu vyjít v březnu 2015 u nakladatelství Knižní klub.

Série Podsvětí
  13061500

3 komentáře:

  1. První díl jsem sice nečetla, ale vypadá velice slibně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to úplne skvelé :) Prečítala som si už aj Podsvětí 2: Láska v Podsvětí ( stiahla som si funpreklad) a je to naozaj skvelé. Neviem sa dočkať, ako to skončí.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to úplne skvelé :) Prečítala som si už aj Podsvětí 2: Láska v Podsvětí ( stiahla som si funpreklad) a je to naozaj skvelé. Neviem sa dočkať, ako to skončí.

    OdpovědětVymazat