pátek 21. srpna 2015

Měsíční chvástačka (listopad/prosinec 2014)



Toto měsíční meme pořádá Judit
Jde o to, abychom si vzájemně ukázali knihy, které nám za uplynulý měsíc přibyly do naší knihovny. Jedná se o knihy, které jsme si koupili, dostali darem, za recenzi nebo jsme  je vyhráli...
Článek, který tu měl být před půl rokem. Původně jsem chtěla s chvástačkou skončit, čtení těchto článků asi není nepřínosnější. Ale nakonec mi to nedalo, tudíž vás čeká doplnění až po červenec. Třeba objevíte nějaký zajímavý kousek.  J

V listopadu jsem opět objednávala z Knihcentrum.cz a nevyhnula jsem se opět výběru z Knižního bazaru. Tentokrát jsem za 70 Korun sehnala druhý díl Upírů z Chicaga Kousnutí páteční noci a přihodila jsem na doplnění Dárce s filmovou obálkou.


Díky Temnářce jsem se dostala ke sborníku Zapadlý kout. Jedná se o sborník povídek Literárních dílen, seženete jej v Knihovně Jiřího Mahena za 82 Korun. Za sebe rozhodně doporučuji! ;)




Díky Temnářce jsem získala druhý díl Rachel Morgan Hodný, zlý a nemrtvý. A opět jsem objednávala z fantasya.cz, kde mě neminuly nové díly z oblíbených sérií.



Objednávala jsem i z albatrosmedia.cz. Vybrala jsem Jednou ano, dvakrát ne a neodolala jsem a přihodila i 101 mandal pro krásný den. Léčba ostrou břitvou pochází z Levných knih, kde jsem ji za těch 19 Korun nemohla nechat.



Stejně jako jsem tam nemohla nechat ani následující knihy. Nejspíš by mi měli zakázat vstup do Levných knih, protože ve výsledku moje peněženka stejně pláče. Nasledují knihy jsou všechny z LK kromě Krvavého života (což byl bonus k objednávce z fantasya.cz) a Stromeček mého veselého života pochází z antikvaritátu.






Z antikvariátu jsem jsem přinesla ještě tyto pět titulů:


kniha bez přebalu je Metráček


A na závěr poslední recenzní výtisky z nakladatelství Fragment. J


SOUHRNNÉ FOTO:
Vše pohromadě. J





4 komentáře:

  1. To je přírůstků. :D Dárce bych také chtěla, viděla jsem zatím jenom film, ale radši bych brala vydání bez filmové obálky. :) Jednou ano, dvakrát ne jsem se zatím neodvážila koupit, pořád se nachází lepší tituly, za které utrácím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přípustky, Dokonalý svět jsem zrovna před nedávnem dočetla a chystám na něj recenzi! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyto články od tebe moc ráda čtu :D

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádherná hromada! Velká závost pro Kathy Reichs. Na její knihy mám také spadeno :-)

    OdpovědětVymazat